VDN schilmes

VDN Schilmes damascus – Elegance serie

o.a. te koop bij

Bekijken op Bol.com
VDN Schilmes damascus – Elegance serie specificaties
Soort mes schilmes
Lemmet lengte 10.5 cm
Lengte (incl. handvat) 20 cm
Breedte 3 cm
Materiaal lemmet Damaststaal
Materiaal handvat Hars

VDN Schilmes damascus – Elegance serie beschrijving

e VDN Elegance-serie bevat alle denkbare keukenmessen. Het lemmet van deze messen heeft een kern van sterk en roestvast VG-10-staal, met een hardheid van 60-62 HRC. Gesmeden door échte ambachtslieden en met precisie afgewerkt. Om de snij-kern heen bevinden zich 66 lagen Japans sierlijk damaststaal. Afgewerkt met een G-10 handvat uit Spanje. Door deze combinatie zijn de keukenmessen niet alleen zeer functioneel, maar ook ware blikvangers in je keuken.

Het damaststalen lemmet loopt volledig door in de prachtige zwarte designhandgreep, die bestaat uit een composiet van linnen en kunsthars. Met behulp van drie klinknagels zijn de handgreep en het lemmet aan elkaar verbonden.

Multifunctionele prestaties: Een perfect uitgebalanceerd schilmesje toelopend tot een vlijmscherpe rand voor het moeiteloos schillen en snijden van fruit en groenten. Zorgvuldig met de hand gepolijst, is de ergonomische handgreepvorm ontworpen voor optimaal gebruik. 

Oersterk-materiaal: Gemaakt van sterk geïmporteerd Japans VG-10 staal als kern, met daar omheen 66 lagen koolstofarme en roestvrijstalen lagen. Het mes heeft een prachtig Tsunami Rose Damascus-patroon.