Kitchenbrothers professional koksmes

KitchenBrothers Professioneel Koksmes

o.a. te koop bij

Bekijken op Bol.com
KitchenBrothers Professioneel Koksmes specificaties
Soort mes koksmes
Lemmet lengte 20 cm
Lengte (incl. handvat) 32.8 cm
Breedte 2 cm
Materiaal lemmet Staal
Materiaal handvat Hout

KitchenBrothers Professioneel Koksmes beschrijving

Een goed koksmes is essentieel bij het bereiden van een heerlijke maaltijd. Kies daarom ook voor het vlijmscherpe KitchenBrothers koksmes met een lemmet van 20 cm. Het mes is gemaakt van high-carbon staal en heeft een hardheid van 58-60 HR. Het handvat is gemaakt van Pakkahout, ligt fijn in de hand en heeft een ergonomische grip. Kortom het ideale ‘allround’ mes! 

Allround Koksmes
Een koksmes is essentieel bij het bereiden van een heerlijke maaltijd. Of het nu gaat om snijden van een mooi stuk vlees, het fijn snijden of hakken van verse groenten en kruiden of het kneuzen van specerijen. Een koksmes is een echte “allrounder” en wellicht wel het belangrijkste mes voor in de keuken. Of je nou een professional bent of een hobbykok.

High-carbon staal
Een goed koksmes moet de tand des tijds kunnen doorstaan. Het KitchenBrothers koksmes is gemaakt van high-carbon staal met een hoog koolstof percentage (0.6%-0.75%). Met een hardheid van 58-60 HRC behoort dit mes tot de sterkste in het segment! Daarnaast is 16-18% chroom toegevoegd aan het staal, wat het mes roestvast en vlekvrij maakt.