Notice: Undefined index: logo in /www/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/snippets/class-publisher.php on line 40

Beste Broodmes

Twijfel je welk broodmes je moet kopen? Wij hebben de beste broodmessen voor je uitgezocht.

De beste broodmessen

Als je een broodmes gaat kopen wil je natuurlijk een broodmes van goede kwaliteit. Met een goed broodmes kun je een brood in sneden ‘zagen’ zonder dat deze geplet wordt.


Vanuit Keukenmessen.com hebben we voor dit onderzoek gesproken met diverse chef-koks en bakkers. Na de eerste selectie hebben we nog veel reviews gelezen en zijn we er uit. Het beste broodmes op dit moment is het Global G9 Broodmes.

Beste broodmes
Global G9 Broodmes

Dit broodmes van topkwaliteit is een must in elke keuken. Ligt fijn in de hand, is erg scherp en snijdt alles binnen een handomdraai.

Bekijken op Bol.com

Dit broodmes is de beste keuze voor de meeste thuiskoks en hobby chefs. Het mes ligt fijn in de hand, is erg scherp en snijdt alles binnen een handomdraai. Op het moment van schrijven kost dit broodmes €103, een goede prijs voor een broodmes van topkwaliteit.


Beste goedkope broodmes
Diamant Sabatier Riyouri

Dit broodmes snijdt zowel hard brood als zacht brood uitstekend. het ligt goed in de hand en laat zich gemakkelijk schoonmaken.

Bekijken op Bol.com

Op zoek naar een goedkoop alternatief? Dan raden we je aan om te gaan voor de Diamant Sabatier Riyouri. Met 20 cm mes lengte een wat kleiner broodmes maar ook voor een heel wat zachtere prijs.